Partiopamaus 2024

 

Varma kevään merkki, Vantaan Metsänkävijöiden perinteinen Partiopamaus järjestetään jo 36. kerran sunnuntaina 28.4.2024.
Tervetuloa tutustumaan partiotoimintaan, nauttimaan iloisesta tunnelmasta ja fiilistelemään kevättä Martinlaakson partiomajalle!
Tarjolla monenlaista tekemistä ja ohjelmaa koko perheelle: letunpaistoa, pallonheittoa, kirpputori, buffet, ongintaa, arpajaiset, hernekeittoa, apinasilta, hedelmäpeli ja paljon muuta!

Partiopamaus on lippukunnan ja vanhempainyhdistyksen merkittävin vuosittainen varainhankintatapahtuma ja se toteutetaan partiolaisten ja vanhempien vapaaehtoisyhteistyöllä. Ilman sitä ja sen tuottoja VaMen toiminta ei olisi näin laadukasta ja laajamittaista kuin mitä se nyt on ja on ollut.
Tapahtuman valmistelut
Ilmoittautuminen vapaaehtoiseksi Partiopamaus’24 tapahtumaan ja sen valmsiteluihin:
Tapahtuman valmistelujen aikataulut:
  • 26.-27.4.2024 valmistelut ja rakentelut majalla

Pe 26.4.2024

– Toimintapisteiden rakentelun aloitus klo 18 alkaen

– Kirpparitavaran ja arpajaispalkintojen vastaanotto/lajittelu klo 18-20

Lauantaina 27.4. klo 10.00 alkaen toimintapisteiden rakentaminen (KAIKKI MUKAAN AUTTAMAAN)

– omat työhanskat ja pientyökalut mukaan (muista merkitä omasi selkeästi)
– kirpparitavaran ja arpajaispalkintojen vastaanotto/lajittelu jatkuu klo 15.00 asti (=tapahtumaan tuotavat tavarat tuotava lauantaina klo 15.00 mennessä)!
– ajo-opasteiden asentaminen
– talkooväelle ruokahuolto järjestetty

Sunnuntaina 28.4. (talkooväki viimeistään klo 9.00 paikalle!) tarvitaan tapahtumapisteisiin partiolaisten lisäksi aikuisia.

– buffaan myytäväksi tuotavat leivonnaiset ja suolaiset otetaan vastaan klo 8.30 alkaen
– tapahtuman purkamisessa sunnuntai-iltapäivällä (klo 15.00 alkaen) riittää puuhaa 2-4 tunniksi, riippuen käsi- ja jalkaparien määrästä (KAIKKI JÄÄ AUTTAMAAN)
– mainoskylttien ja ajo-opasteiden haku