Partiopamaus 2022

KEVÄÄLLÄ PAMAHTAA TAAS!
Parin välivuoden jälkeen Vantaan Metsänkävijöiden perinteinen Partiopamaus järjestetään jälleen sunnuntaina 24.4.2022.
Tervetuloa tutustumaan partiotoimintaan, nauttimaan iloisesta tunnelmasta ja fiilistelemään kevättä Martinlaakson partiomajalle!
Tarjolla monenlaista tekemistä ja ohjelmaa koko perheelle: Letunpaistoa, Pallonheittoa, Kirpputori, Buffet, Ongintaa, Arpajaiset, Hernekeittoa, Apinasilta, Hedelmäpeli ja paljon muuta!
Partiopamauksella on myös oma Facebook-sivu, jota seuraamalla saat nopeiten kaikki tapahtuman päivitykset: https://fb.me/e/1y5m9fuwi.

Lyhyesti Partiopamauksesta: Vantaan Metsänkävijät esittäytyy länsi-vantaalaisille koko kalustollaan ja jäsenistöllään päivän aikana. Tapahtuman järjestävät tiiviissä yhteistyössä Vantaan Metsänkävijät ja Vantaan Metsänkävijöiden vanhempainyhdistys. Ohjelmassa mm. ensiapuesityksiä ja partiotaitokilpailuja. Yleisöllä on mahdollisuus nauttia partiolaisten ja vanhempien isännöimistä pisteistä mm. hernerokkaa, nuotiolettuja, makkaraa, erilaisia leivonnaisia ja siemailla ohessa kahvia, simaa sekä mehua. Tilaisuudessa poltetaan nuotioita, rakovalkeita ja jätkänkynttilöitä (sääolosuhdevaraus!). Perheen pienimmille on luvassa ongintaa, apinasilta sekä muuta kivaa. Tapahtuma on vanhempainyhdistyksen pääasiallinen varainhankintatapahtuma, jonka tuotoilla tuetaan lippukunnan toimintaa ja ylläpidetään ja kehitetään Käpälämäen retkeilytukikohtaa.

SEURAAVAT PARTIOPAMAUKSEN SUUNNITTELUKOKOUKSET:

 • ti 15.3.2022 klo 17.30 Pamauksen valmistelu -kokous lippukunnan toimistolla
 • LA 9.4.2022 klo 10.00 alkaen Majatalkoot
 • ti 5.4.2022 klo 17.30 Pamauksen valmistelu -kokous lippukunnan toimistolla
 • ti 19.4.2022 klo 17.30 Pamauksen valmistelut + hallituksen kokous
 • Pamausviikonloppu 22.-24.4.2022
  • Perjantaina mm. arpajais- ja kirppistavaran lajittelu majalla
  • Lauantaina mm. tapahtumapisteiden rakentaminen
  • Sunnuntaina tapahtuman jälkeen mm. siivous- ja purkutoimenpiteet

Ville Sivunen, pj
Vantaan Metsänkävijöiden Vanhempainyhdistys ry