Mukaan toimintaan

Jos partioon liittyminen kiinnostaa, käy täyttämässä omat/lapsesi yhteystiedot tämän linkin kautta ja otamme sinuun yhteyttä!

 

MITÄ PARTIO ON?

Elinikäisiä ystäviä, hulvattoman hauskaa toimintaa, itsensä ylittämistä, elämyksiä ja kokemuksia, yhdessä tekemistä, uusia tuttavuuksia – se on partiota parhaimmillaan! Etsimme reipashenkiseen partiolippukuntaamme lisää hyviä tyyppejä, oletko sinä yksi heistä?
Partiossa tehdään monenmoista! Kokouksissa, retkillä ja leireillä voi olla ohjelmassa esimerkiksi yö teltassa, erätaitoja, tunnelmallinen iltanuotio, lumifutista, leiridisco, kokkisota, luottamusharjoituksia, ensiapua, luonnontuntemusta, jäynäilyä, kesäleiri ulkomailla tai viikonloppu kämpällä, kansainvälisyyttä, taitomerkkejä, ramborata, johtamistaitojen harjoittelua, selviytymistä, nuotion sytyttäminen ilman tulitikkuja…

Viikkotoimintaa tarjotaan omanikäisten ryhmässä. Koko lippukunnan voimin tehdään kuitenkin paljon yhteisiä juttuja, joten meillä ystävystyy myös toisissa ryhmissä toimivien ja kaiken ikäisten kanssa. Olet tervetullut yksin tai kaverin kanssa etsimään elämyksiä huippuporukassa!

Partiolippukuntamme Vantaan Metsänkävijät toimii Martinlaaksossa (kaikki ikäryhmät), Kivistössä (sudenpennut ja seikkailijat) ja Ylästössä (sudenpennut).

Partion voi aloittaa missä iässä hyvänsä, myös aikuisena. Nuorimmat partiolaisemme ovat ekaluokkalaisia sudenpentuja.

Aikuiset ja vaeltajat

Etsimme jatkuvasti uusia aikuisia ja vaeltajaikäisiä (16-vuotiaat ja vanhemmat) ryhmänjohtajiksi  ja mukaan muuhun toimintaan. Voit aloittaa partioharrastuksen vaikka yhdessä lapsesi kanssa ja ruveta sudenpentujen laumanjohtajaksi. Ota rohkeasti yhteyttä lippukunnanjohtaja Janiin tai osastonjohtajiin!