Vanhempainyhdistys

KOKOUSKUTSU

Vantaan Metsänkävijöiden Vanhempainyhdistys ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään tiistaina 22.3.2022 klo: 18.00 lippukunnan toimistolla (Kivivuorentie 10). Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Kokouksessa käsitellään muun muassa vuoden 2021 tilipäätös ja toimintakertomus, vahvistettaneen vuoden 2022 toimintasuunnitelma ja budjetti sekä suoritetaan tarvittavat henkilövalinnat. Toivomme uusia vanhempia rohkeasti osallistumaan ja tulemaan mukaan toimintaan!

Kokouksen yhteydessä on myös hyvä mahdollisuus käydä keskustelua ajankohtaisista asioista meidän omasta toiminnastamme ja lippukunnan toiminnasta tai Käpälämäen (Käpis) tulevista huolto- ja korjaustöistä kuten päärakennuksen huoltomaalaukset ja Käpiksen kehitettävistä asioista kuten ulkohuussien muutostyöt ekologisemmiksi.

Tavataan kokouksessa!

VaMeVy ry:n hallitus

 

  1. Partiopamauksen 2022 valmistelut jatkuvat tiistaina 15.3.2022 klo 17.30 pidettävässä valmistelupalaverissa lippukunnan toimistolla (mahdollisuus osallistua myös ns. etänä). Vapaaehtoisia on mukavasti saatu rekrytoitua, mutta vielä tarvitsemme lisää käsi- ja jalkapareja onnistuneen tapahtuman varmistamiseksi. Ilmoittauduthan tapahtumaan mukaan viimeistään sunnuntaina 13.3.2020 Vamevyry@gmail.com tai viestillä Ville Sivuselle 040 830 7229, ja kerro mitä haluat tehdä Partiopamauksemme hyväksi.

 

Liity ja osallistu keskusteluun Facebooksissa ”VaMeVy”-ryhmässä!

Voit liittyä myös Vamevy-aktiivien Whatsapp-ryhmään: https://chat.whatsapp.com/GCSvjtGijjqBBoaEAsdeRJ

 

 

Vantaan Metsänkävijöiden tukena toimii aktiivinen vanhempainyhdistys (VAMEVY)

VAMEVY tukee lippukuntaa taloudellisesti, mutta vanhempien panos on tärkeä myös retkikuljetuksissa, talkoissa ja yhteisissä tapahtumissa.

VY kokoontuu kerran kuussa Lippukunnan toimitilassa Kivivuorentie 10 (Martinlaakso).

Vanhempainyhdistys on perustettu vuonna 1988. Päätapahtuma on yhdessä partiolaisten kanssa keväisin toteutettava Partiopamaus, jolla tehdään partiotoimintaa tunnetuksi ja kerätään varoja VaMe:n partiotoimintaan.

Yhdistyksen historian ehdottomasti suurin hanke on yhdessä lippukunnan kanssa toteutettu Käpälämäen retkeilytukikohdan rakennusprojekti. Lippukunnan toimitila Kivivuorentiellä on vanhempainyhdistyksen omistama.

Mukaan toimintaan ovat tervetulleita kaikki vamelaisten vanhemmat.

Yhteydenotot osoitteeseen

vamevyry@gmail.com