Partiolaisten adventtikalenterin 2019 myynti käynnissä

Partiolaisten adventtikalenteri on ilahduttanut joulunodotusta jo yli 70 vuotta.

Suomalaiset partiotytöt toivat kalenteriperinteen Suomeen vuonna 1947 ja sen jälkeen partiolaisten adventtikalenteri on ilmestynyt joka vuosi. Tänä vuonna kalenterin on kuvittanut Finlandia Junior -palkittu Christel Rönns.

Adventtikalenterien myyntituotto käytetään kokonaisuudessaan partiotoimintaan, ja suurimman osan siitä saavat kalentereita myyneet paikalliset lippukunnat. Voit tavata isoja ja pieniä kalenterimyyjiä kaduilla, ostoskeskuksissa ja erilaisissa tapahtumissa – jopa omalla kotiovellasi!

Jos ovellasi ei ole käynyt myyjää, ja haluat ostaa kalenterin, voit ottaa yhteyttä myös lippukuntamme kalenterikampanjan päällikköön Kirsiin
kirsi.koykka@gmail.com tai 040 568 7730.